Om oss

Alle kjenner vi til det. Du er på julebord, firmafest eller har bare tatt på en kul skjorte. Men uansett hvor stramt du dytter skjorten ned i buksen, så ender den med å skli opp. Det samme problemet hadde de to nåværende eierne av NV-Holders Danmark, som er dansk franchisetaker av det populære merket NV-Holders.

En skjorteholder løser nettopp dette irriterende problemet, ved å holde skjorten festet og utstrakt. Det gjør den med strikker som sitter fast på låret og holder skjorten perfekt i buksene, uten at du behøver å tenke på å rette den 100 ganger i løpet av dagen. Dermed ser du velkledd ut, når du kommer på jobb, eller til festen – og du ser like velkledd ut når du er på vei hjem igjen. Med andre ord, vil du se ut som en velkledd gentleman fra morgen til kveld. NV-Holders Danmark selger den originale skjorteholderen, som er kjent verden over og er det produktet med den mest optimale løsningen på problemet.

Etter dette har NV-Holders lansert et nytt produkt kalt S-Holder, som er en forbedret utgave av T-Holderen ved at strikkene som settes på skjorten kan justeres i lengden og på den måten passe folk i alle størrelser og høyder. Denne hjemmesiden spesialiserer seg utelukkende på å selge skjorteholdere til stilrene menn, som virkelig har behov for produktet og er lansert i et samarbeid så S-Holderen har kommet på markedet.

DKK